84 | Hoe manage je hypergrowth? – Sendcloud CEO Rob van den Heuvel

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
84 | Hoe manage je hypergrowth? - Sendcloud CEO Rob van den Heuvel
Loading
/

SaaS Baas Rob van den Heuvel van Sendcloud over Hypergrowth

Hoe manage je hypergrowth?

Dat was mijn vraag aan Rob van den Heuvel, SaaS Baas bij Sendcloud. Samen met 2 co-founders startte hij in 2012 als student en eigenaar van en webwinkel met een platform om het verzenden van pakketten eenvoudiger te maken. Vandaag heeft hij een team van 350 mensen, en staan er zo’n 100 vacatures. Want, Sendcloud groeit. Of, beter gezegd; Sendcloud schaalt. Wat is het geheime recept om je business zo te schalen? Welke struggles is hij tegen gekomen?

Podcast sponsor: www.leadinfo.com/saasbazen

Website Sendcloud: https://www.sendcloud.nl/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

SaaS Marketing Challenge

Heb je een early-stage SaaS Startup en ben je op zoek naar manieren om je marketing goed in te richten? Doe mee aan de SaaS Marketing Challenge, waarin Johan je in 8 videomeetings helpt met het inrichten van jouw SaaS marketing. Bekijk de startdata en schrijf je in!

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

SaaS Bazen Beach BBQ: https://saasbazen.nl/bbq