149 – René Bonvanie: van 0 naar $60 miljard in 15 jaar met Palo Alto Networks

SaaS Bazen Podcast
149 - René Bonvanie: van 0 naar $60 miljard in 15 jaar met Palo Alto Networks
Loading
/

Rene Bonvanie - SaaS Bazen - Palo Alto Networks

Ruim 15 jaar geleden was hij één van de oprichters van Palo Alto Networks, het tech bedrijf dat nu 60 miljard waard is en alle grote namen in de industrie in hoog tempo voorbij schoot. Hoe is het om aan de wieg te staan van zo’n bedrijf, en wat waren de succesfactoren? Ik vraag het aan René Bonvanie, Nederlandse SaaS Baas die decennia geleden naar Silicon Valley vertrok om daar te werken voor grote bedrijven als Oracle, SAP en Salesforce, voordat hij de basis legde voor Palo Alto Networks. Geniet van het verhaal van René!

Palo Alto Networks: www.paloaltonetworks.com/
Podcast sponsors Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen
Playbookify: playbookify.io/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid