150 – Het bouwen van een winnend team, met Anne de Jongh van Decodata

SaaS Bazen Podcast
150 - Het bouwen van een winnend team, met Anne de Jongh van Decodata
Loading
/

Hoe bouw je een winnend team? En hoe zorg je ervoor dat iedereen in je team zich comfortabel voelt?

Anne de Jongh is oprichter van Decodata en vertelt in deze podcast hoe ze haar bedrijf heeft opgezet. Ze neemt ons mee in haar eerdere ondernemerservaring, waar ze een eCommerce bedrijf bouwde en zo op haar software-idee kwam. Ze deelt wat voor haar belangrijk is en vertelt over haar recruitment en hiring proces. En, ze legt uit hoe de Scaleflow methode helpt om op koers te blijven met je product visie. Enjoy!

Decodata: www.decodata.io

Podcast sponsors Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid