152 – Perry Oostdam: van Recruitee founder naar investeerder

SaaS Bazen Podcast
152 - Perry Oostdam: van Recruitee founder naar investeerder
Loading
/

Binnen 7 jaar naar 200+ mensen en ruim voorbij de 10m ARR. Een aantal jaren geleden stonden Perry en zijn Co-founder op het punt om geld van een VC aan te nemen. Toch voelde het niet helemaal goed: De focus lag te veel op snelle groei terwijl Perry en zijn Co-founder nog graag aan het product wilden werken.

Jaren later kijken ze beiden met een tevreden gevoel hierop terug want ze hebben aan het product kunnen werken en zijn alsnog snel gegroeid zonder extern kapitaal, tot 2 jaar geleden. Ze gingen opnieuw met investeerders in gesprek en kwam dit keer tot de conclusie dat PE beter bij hen past.

Sinds kort valt Recruitee onder een groep waar meerdere bedrijven onder vallen: Tellent.

Bedrijven welke onder Tellent vallen:

Tellent: www.tellent.com/
Recruitee: recruitee.com/
Kiwihr: kiwihr.com/
Javelo: javelo.io/
Sympa: www.sympa.com/

Samen met andere founders is Perry een nieuw bedrijf gestart: support b2b SaaS scale-ups met P1st:
P1st: https://www.productfirst.com/

Podcast sponsors Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid