153 – Van inbound marketing naar outbound sales – Yeelen Knegtering van Klippa

SaaS Bazen Podcast
153 - Van inbound marketing naar outbound sales - Yeelen Knegtering van Klippa
Loading
/

Van administratieve verplichtingen naar 7 jaar later 70 mensen in dienst met 4m ARR om dit proces te vergemakkelijken.

In de beginfase van Klippa was het belangrijkste: Goede marketing! Vanaf vandaag de dag is dit nog steeds een belangrijke factor. Door de juiste marketing in te zetten kijken ze zelfs in welk land ze de meeste tractie kunnen krijgen.

Yeelen heeft de afgelopen jaren geleerd dat groeien ook loslaten is en geeft zijn team hun eigen verantwoordelijkheden.

Benieuwd naar het interview? Luister dan snel!

Klippa: www.klippa.com

 

Podcast sponsors Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid