101 – Thought leader worden in een blue ocean markt – Rutger Teunissen van 24Sessions

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
101 - Thought leader worden in een blue ocean markt - Rutger Teunissen van 24Sessions
Loading
/

Videomeetings voor klantcontact: vandaag is het heel gebruikelijk, maar 5 jaar geleden kwam het nauwelijks voor.

Toch startte Rutger al jaren geleden een oplossing voor klantcontact via video: 24Sessions.

In deze aflevering vertelt Rutger over deze keuze en hij legt ook uit hoe hij werkte aan een positie als ‘thought leader’, en hoe hem dat groei opleverde. Hoe is het om niet je product, maar je visie te verkopen? Hoe krijg je tractie in een blue ocean markt? Je hoort hoe Rutger keuzes maakte om 24Sessions te laten groeien tot het bedrijf dat het nu is. Inmiddels bestaat zijn team uit ruim 50 mensen en is hij eerder dit jaar onderdeel geworden van de unicorn Messagebird. Ook deze keuze wordt door Rutger uitgelegd en hij deelt de inzichten die hij als ondernemer heeft opgedaan.

Website 24sessions: 24sessions.com

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/