112 – SaaS Globalizer: in 12 weken klaar voor internationalisatie – Emilie Verbunt van DutchBasecamp

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
112 - SaaS Globalizer: in 12 weken klaar voor internationalisatie - Emilie Verbunt van DutchBasecamp
Loading
/

Wil jij internationaliseren met je SaaS business? Schrijf je in voor de SaaS Globalizer van DutchBasecamp, een programma van 12 weken waarin je wordt klaargestoomd voor internationaal succes. In deze korte aflevering hoor je Emilie van DutchBasecamp over dit programma. Heb je interesse om deel te nemen? Luister naar deze aflevering en plan een kennismaking met Hugo Niezen: hugo@dutchbasecamp.org of mail Emilie: emilie@dutchbasecamp.org.

Meer informatie over het programma: dutchbasecamp.org/globaliser/saas2022/

Podcast sponsor: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/

112 – SaaS Globalizer: in 12 weken klaar voor internationalisatie – Emilie Verbunt van DutchBasecamp van SaaS Bazen Podcast is gelicentieerd onder een  Creative Commons-licentie.