185 – Robin van Lieshout: van team halveren naar succesvolle exit

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
185 - Robin van Lieshout: van team halveren naar succesvolle exit
Loading
/

Te gast: Robin van Lieshout.

Robin is een SaaS Baas met een indrukwekkend track record. Hij bouwde met Insided een succesvol SaaS product, groeide naar zo’n 3M ARR, haalde 6.5M groeigeld op… en kreeg flink tegenwind. Hij groeide weliswaar naar 100 mensen, maar moest flink snijden toen bleek dat een duidelijke product-market fit ontbrak.

Na een moeilijke periode met veel onzekerheid, tegenslag en moeilijke gesprekken met personeel en investeerders, zag hij een kans: pivoten naar een specifiek klantsegment. Het bleek een geweldige keuze, want slechts drie jaar later verkocht hij zijn bedrijf voor zo’n 80 miljoen aan Gainsight.

In deze aflevering vertelt Robin zijn verhaal, en legt hij ook uit waarom jij als SaaS Baas een community zou moeten bouwen.

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Summit

De hele SaaS wereld uit de Benelux bij elkaar brengen op 1 dag – dat is ons doel met SaaS Summit Benelux 2023, op 8 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

SaaS Summit Benelux is een exclusief evenement dat volledig gewijd is aan SaaS. Als community willen we graag kennis, inzichten en ervaringen delen met gelijkgestemde SaaS professionals zoals jij!

Er is volop gelegenheid om te netwerken met je collega SaaS Bazen, potentiële partners en investeerders.
Meer informatie & registreren: https://saassummit.io/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar SaaS Bazen bij elkaar komen om te bouwen aan een succesvolle SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en wordt direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: Korting op onze event, persoonlijke introducties, exclusieve deals bij partners en 1 keer per jaar een 1:1 coaching sessie met Johan de Wit, Jan Aleman of één van de andere coaches naar keuze, op een moment naar keuze. 

Word lid: https://saasbazen.nl/leden/

Toegang tot de SaaS Campus Slack community?

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

Wil je toegang? Vul dan het formulier in en dan spreken we je snel!
https://saasbazen.nl/saascampus/