196 – Chris Zadeh over de drivers van succesvol ondernemen

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
196 - Chris Zadeh over de drivers van succesvol ondernemen
Loading
/

“Die getatoeëerde, shark diving, thai-boxende figuur willen we niet aan tafel hebben bij deze deal, anders winnen we ‘m niet.”

Die uitspraak deed ooit iemand uit het sales team bij Ohpen. Die uitspraak ging over Chris Zadeh, de founder en CEO. 

Want dat Chris een eigenzinnige ondernemer is, dat is duidelijk als je hem spreekt. Hij heeft ook niet zoveel met opgeven, dat kent hij niet. 

Ik was benieuwd naar zijn verhaal en stelde hem de vraag: wat doen bedrijven die 100M ARR draaien fundamenteel anders dan bedrijven die vroeg in die route blijven steken? 

Hij geeft 3 redenen, maar misschien is er nog wel vierde: ondernemen is topsport en niet iedereen speelt het spel als een topsporter. Zelf heeft hij sport en health altijd als hoogste prioriteit gezien en behandeld: “Als de slagingskans van een startup zó minimaal is, dan moet ik alles doen om m’n kansen te vergroten. Daarbij kunnen we veel leren van topsporters.” 

Chris Zadeh: https://nl.linkedin.com/in/chriszadeh 

Leadinfo: https://leadinfo.com/saasbazen 

Stackdeck: https://stackdeck.com/

Word lid van SaaS Bazen

SaaS Bazen is de plaats waar SaaS Bazen bij elkaar komen om te bouwen aan een succesvolle SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.
Je bent in een paar klikken lid en wordt direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: Korting op onze event, persoonlijke introducties, exclusieve deals bij partners en 1 keer per jaar een 1:1 coaching sessie met Johan de Wit, Jan Aleman of één van de andere coaches naar keuze, op een moment naar keuze.

Toegang tot de SaaS Campus Slack community?

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

Wil je toegang? Vul dan het formulier in en dan spreken we je snel!