66 | Zijn we helemaal gek geworden!?

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
66 | Zijn we helemaal gek geworden!?
Loading
/

Ja, je last het goed: zijn we helemaal gek geworden…?

Dit is geen ‘gewone’ aflevering. Geen typische SaaS Bazen aflevering, maar wel een aflevering die we met veel plezier voorschotelen.

Je hoort Jan Martijn Broekhof van Guardian360, die al eerder te gast was in de podcast (aflevering 33) in gesprek met Johan.

Het bouwen en schalen van een startup of scale-up is voor veel SaaS Bazen een uitdagend avontuur, vol met hoogtepunten en setbacks. In de podcast praten we veel over de successen. En hoewel we soms ook stilstaan bij de struggles had ik toch het gevoel dat we soms te makkelijk voorbij gaan aan alle drukte en alle hectiek waar veel SaaS Bazen zich in bevinden.

Sommige SaaS Bazen zijn volledig in control en zijn erin geslaagd om in betrekkelijke rust te bouwen aan hun business, maar er zijn ook veel verhalen van burn-outs, ongekende stress en aanhoudende onrust. In een gesprek dat ik onlangs voerde met Jan Martijn ontstond bij ons beide de wens om hier eens over in gesprek te gaan, en deze aflevering is het resultaat.

We zijn beide erg blij dat we in zo’n boeiende markt opereren en houden van de vernieuwing en verbetering die software brengt. Tegelijkertijd wilden we ook eens vragen stellen over de ‘rat race’ waar we soms in zitten, en het gesprek op gang brengen omtrent de ‘gekte’ die soms in/rondom startups en scale-ups heerst.

Het werd een lang gesprek, op een rustige locatie. Ontspannen, open en eerlijk. Ik hoop er iets in het gesprek zit dat je helpt in jouw proces, in jouw ondernemers-avontuur of loopbaan. Ben je het helemaal eens met de inhoud, of juist helemaal niet? Laat je mening horen in de reviews of stuur me een berichtje op LinkedIn!

Sponsor Leadinfo: https://www.leadinfo.com/saasbazen

Guardian360: https://www.guardian360.nl/

Besproken resources:
Aflevering met Dennis van der Heijden over Holacracy
https://soundcloud.com/saas-bazen-podcast/17-dennis-van-der-heijden-convert-holacracy-remote-work

Boeken:
https://www.bol.com/nl/f/it-doesn-t-have-to-be-crazy-at-work/9200000090042871/

https://www.bol.com/nl/f/the-fearless-organization/9200000090656194/

Versy: http://versy.nl/