Pricing kennissessie met Ruben de Lange, Isabelle van Keulen en Gregor Biljardt

5 april • 17:30 – 21:00 • Rentman | Departement Rechtsgeleerdheid (REBO), Drift 17, 3512 BR Utrecht

Pricing: een steeds terugkerend agendapunt voor SaaS bedrijven. 

Ga je voor value-based pricing, cost-plus, of ga je voor een heel ander model? Wat zijn je value-metrics en hoe communiceer je over pricing? De lijst met vragen is eindeloos. 

Daarom organiseren we op 5 april 2023 een kennissessie over pricing van je SaaS product. Onze gastsprekers zijn Ruben de Lange, Partner and Software Practice Lead, Gregor Biljardt en Isabelle van Keulen, Senior Consultant bij Simon-Kucher. 

De locatie (Utrecht) wordt gesponsord door onze vrienden van Rentman. 

Programma

17:30 uur – 17:45 – Inloop
17:45 uur – 18:30 – Netwerken & Pizza ?
18:30 uur – 19:15 – Introductie door Ruben de Lange, Gregor Biljardt en Isabelle van Keulen
19:15 uur – 20:45 – Presentatie en gelegenheid om vragen te stellen
20:45 uur – 21:00 – Afsluiting officieel programma
21:00 uur – 21:30 – Voor wie wil: borrel! ?

Over Ruben de Lange:

Ruben de Lange is Partner en Software Practice Lead bij Simon-Kucher in Amsterdam. Hij gebruikt zijn ervaring in software om winnende verdienmodellen te ontwerpen voor softwarebedrijven.

Ruben heeft diepgaande expertise opgedaan in commerciële strategieontwikkeling, innovatie van verdienmodellen en value-based pricing. Hij helpt tech executives bij hun overgang naar prijsmodellen op basis van abonnementen en optimalisatie van terugkerende inkomsten, waardoor de topline van zijn klanten consistent verbetert.

Voordat hij bij Simon-Kucher kwam, werkte Ruben in verschillende andere consulting functies. Hij behaalde zijn BSc en MSc diploma’s in Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Wirtschaftsuniversität Wien.

Over Isabelle van Keulen:

Isabelle van Keulen is Senior Consultant bij Simon-Kucher in Amsterdam.

Ze heeft uitgebreide kennis in software, met name groeistrategieën, revenue model design, bundling en prijsoptimalisatie, voornamelijk voor SaaS B2B bedrijven. Haar projecten zijn gericht op het ontwikkelen van hands-on oplossingen die meetbare topline impact realiseren.

Isabelle heeft een Master of Science in Fundamentele Natuurkunde van de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft tijdens haar studie deelgenomen aan een start-up incubator programma (ACE).

Over Gregor Biljardt:

Gregor Biljardt is Manager bij het Amsterdamse kantoor van Simon-Kucher en onderdeel van de internationale Software praktijk.

Met zijn ervaring in het ontwikkelen en optimaliseren van abonnementsmodellen heeft Gregor tech bedrijven (variërend van kleine start-ups tot grote corporates) geholpen met groeivraagstukken in Europa en Noord-Amerika. Voordat Gregor bij Simon-Kucher kwam begeleidde hij start-ups bij het Maastricht Centre for Entrepreneurship en was hij zelf ondernemer.

Gregor heeft een MSc in International Management van de Erasmus Universiteit en CEMS.

 

Voor wie?
Dit event is toegankelijk voor SaaS founders, C-level execs en personen die eindverantwoordelijk zijn voor pricing bij B2B SaaS bedrijven.  

Ben je investeerder, consultant of vul je een andere rol in binnen of voor SaaS bedrijven en wil je dit event bezoeken? Stuur dan een mailtje naar info@saasbazen.nl.

SaaS Bazen behoudt zich het recht om inschrijvingen die niet binnen de geschetste doelgroep passen te annuleren. 

De locatie wordt gesponsord door onze vrienden van Rentman ?

Locatie: Het kantoor van Rentman
Departement Rechtsgeleerdheid (REBO), Drift 17, 3512 BR Utrecht

Tijd: 17:30 – 21:00 uur
Je bent welkom vanaf 17:30 uur. Vanaf 17:45 uur staan er pizza’s en drankjes voor je klaar. Om 18:30 uur starten we het inhoudelijke programma met een keynotes van Ruben de Lange en Isabelle van Keulen. Rond 21:00 uur sluiten we de avond af met een borrel.

Kosten: 
SaaS Bazen met een lidmaatschap: € 25,- 
Niet-leden: € 75,-

Wil je lid worden van SaaS Bazen en meteen het kortingsticket van € 25,- verzilveren? Stuur een mailtje naar info@saasbazen.nl

 

Hoor alles over Pricing

Schrijf je nu in voor deze kennissessie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.