SaaS Bazen Club

Exclusief programma voor SaaS ondernemers.

Als lid van de SaaS Bazen Club beschik je over een groep trusted advisors die een frisse en kritische blik werpen op jouw business en jou helpen aan nieuwe perspectieven. In een 6-wekelijkse bijeenkomst sta je in contact met maximaal 5 andere SaaS Bazen die in dezelfde groeifase zitten als jij.

Als leider van een SaaS bedrijf weet je hoe uitdagend ondernemerschap kan zijn. Je hebt de ene uitdaging net verslagen en de volgende staat alweer voor de deur. Misschien gaat de groei langzamer dan gedacht, of is de groei juist nauwelijks bij te benen. Misschien mis je een sparringpartner, of heb je een heel fijne co-founder, maar lijkt het je fijn om wat vaker een frisse blik van buitenaf te krijgen; wat jouw situatie ook is, je bent niet de enige.

De vraagstukken die jou dagelijks bezighouden, spelen ook in het hoofd van andere SaaS Bazen. En dat is de reden waarom we de SaaS Bazen Podcast en community hebben opgericht; kennis delen en krachten bundelen om elkaar te versterken.

Vanuit SaaS Bazen organiseren we regelmatig webinars, Q&A sessies en hosten we een podcast en community. Al deze resources zijn beschikbaar voor iedereen die interesse heeft. Bij de SaaS Bazen Club is het anders; dit is exclusief beschikbaar voor ondernemers die, net als jij, verdieping zoeken en behoefte hebben aan kritische en frisse blikken. 

Als lid van de SaaS Bazen Club beschik je over een groep trusted advisors5 extra hersenen die net zo graag meedenken met jou, als jij met hen. In een 6-wekelijkse bijeenkomst leer van van andere ondernemers die in een vergelijkbare fase zitten met hun SaaS bedrijf en dezelfde uitdagingen als jij hebben. In de tussenliggende tijd heb je zelf de gelegenheid om de opgedane inzichten toe te passen.

Het programma bevat geen growth hacks, geen silver bullets of shortcuts. De bijeenkomsten zijn ingericht om verdieping te zoeken en om van elkaar te leren. Waardevolle inzichten, successen, struggles; alles mag gedeeld worden. De obstakels die voor jou lastig zijn, zullen voor andere ondernemers heel herkenbaar zijn. Alle deelnemers zijn ondernemers en lopen ook tegen obstakels aan; van tijd tot tijd vastlopen is simpelweg onderdeel van het ondernemerschap.

Daarom worden de bijeenkomsten georganiseerd in de avond, zodat je helemaal vrij bent van afleiding en alle aandacht hebt voor wat belangrijk is. We nodigen je uit om je telefoon uit te zetten en je aandacht volledig te richten op het helpen en versterken van elkaar. Het doel; in een rustige en kleinschalige setting elkaar informeren, inspireren en stimuleren om met zelfvertrouwen verstandige beslissingen te nemen.

Het programma

  • Het programma loopt van mei 2021 tot en met april 2022.
  • Elke 6 weken is er een avondbijeenkomst van ca. 3 uur: afwisselend live en online.
  • Twee keer per jaar organiseren we een extra bijeenkomst met een spreker. De inhoud van deze bijeenkomst wordt de groep gekozen.
  • Eén keer per jaar gaan we een dag met elkaar op pad. Het programma bestaat uit een kennissessie, maar we gaan vooral ook plezier maken en ontspannen!
  • Naast de bijeenkomsten met de groep krijg je toegang tot alle resources van SaaS Bazen en als tijdens de groepsbijeenkomsten blijkt dat er behoefte is aan specifieke expertise, dan gaat team SaaS Bazen aan de slag om een bewezen specialist in dat vakgebied in te schakelen om jou verder te helpen.
  • Exclusiviteit in jouw markt; concurrerende SaaS oplossingen worden niet toegelaten in jouw groep.
  • Als lid van de SaaS Bazen Club heb je voorrang bij elk toekomstig event.

De investering voor het jaarprogramma bedraagt € 4.500 exclusief BTW (€ 375,- per maand).

Twee edities: startups en scale-ups

De SaaS Bazen Club komt in 2 edities: de startup en de scale-up editie. De startup editie is geschikt voor ondernemers die met hun bedrijf in de startup fase zitten. We kijken hierbij niet sec naar omzet, maar ook naar de omvang van het team en de ontwikkeling in de groei. De scale-up editie is geschikt voor ondernemers die al met een groter team werken (vanaf ca. 15 FTe).

Het doel van deze splitsing; het programma relevant maken voor alle deelnemers. Daarom bespreken we bij de vrijblijvende intake welke editie het best aansluit bij jouw persoonlijke situatie en uitdagingen.

Over de host

Johan de Wit - SaaS BazenJohan de Wit zal de bijeenkomsten leiden en je helpen het maximale uit het programma te halen. Johan heeft in de afgelopen jaren 11 SaaS scale-ups en 14 SaaS startups intensief begeleidt en een groot aantal SaaS founders geholpen met de groei van hun bedrijf. Daarnaast heeft hij in zijn rol als host van de SaaS Bazen Podcast een groot netwerk opgebouwd onder SaaS founders en staat hij met veel SaaS bedrijven in contact. Johan zet zich graag in voor ondernemers die op zoek zijn naar ontwikkeling en gaat tot het uiterste om jou waar mogelijk verder te helpen.

Deelnemen of meer weten?

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het jaarprogramma van de SaaS Bazen Club. Johan neemt contact met je op om het programma verder te bespreken en om samen te bepalen of het jaarprogramma bij je past. Heb je eerst nog een vraag, dan kun je deze ook stellen via onderstaand formulier of bel Johan: 06-14044613. 

Ja, ik heb interesse of wil me inschrijven! 

8 + 13 =