Event

Bezoek het virtuele event van SaaS4Channel x SaaS Bazen.

Bezoek op 14 april het event van onze partner SaaS4Channel. Kom in contact met andere SaaS Bazen en luister naar interessante sprekers! 

Op 14 april organiseert SaaS4Channel, partner van SaaS Bazen, het virtuele event ‘SaaS, groeien in de volgende fase!‘.

Het programma bestaat uit interessante keynotes over SaaS en Cloud, ronde tafelsessies, panel discussies en een Expohal. Als virtuele bezoeker bepaal je zelf waar je aanschuift en met wie je in gesprek gaat. Bekijk hier het hele programma

Onze eigen podcast host, Johan de Wit, is ook te horen op het event. Hij gaat in gesprek met Jan Martijn Broekhof, SaaS Baas bij Guardian360. 

Een geweldige virtuele ervaring

Het event wordt georganiseerd in het geavanceerde platform GoMeet, en dat is al een beleving op zich. Maak je avatar aan en loop over de virtuele campus om keynotes te beluisteren, bezoek de expohal en voer 1:1 gesprekken met andere bezoekers.

Over SaaS4Channel

SaaS4Channel is een initiatief van Leo van SchieRuud Ramakers en Bert van Meel. De opkomst van SaaS en Cloud werd door ons gezien als een disruptie binnen de IT wereld. Een disruptie, waarbij het gehele verkoopkanaal op zijn kop komt te staan. Wie zijn de winnaars, wie zijn de verliezers. Samen met het kanaal wordt kennis vergaart, een community opgezet om met elkaar succesvol business te kunnen creëren.

Door de jaren heen heeft SaaS4Channel impact gehad in de positie in de markt. Thierry Trampe heeft zich aangesloten om gezamenlijk in de toekomst de nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kennisevents vorm te geven.

 

SaaS4Channel was eerder te gast in onze podcast om te vertellen over het event. 

Wil je jouw bedrijf zichtbaar maken voor de bezoekers van het virtuele event? Bekijk de sponsormogelijkheden!