Scaling Smart: Minder Resources, Meer Groei

7 februari 2024 • 17:30 – 20:30 • Picqer HQ | Meander 601, 6825 ME, Arnhem

Een snelgroeiend SaaS bedrijf vraagt om veel resources. De standaard reactie bij groei is vaak ‘meer’: meer mensen, meer advertentiebudget, meer features in het product, meer meetings, en ga zo maar door. 

Herkenbaar? 

Het kan ook anders. Tijdens deze avond kijken we naar meer groei, maar met minder resources. Hoe kun je processen slimmer inrichten, hoe kun je meer doen met minder teamleden, en wat kun je doen om je organisatie écht lean te houden? 

Tijdens deze Learn & Connect sessie gaan we dat vraagstuk behandelen. Je leert van andere SaaS Bazen hoe zij focus aanbrengen in hun bedrijf, hoe ze besluiten nemen en hoe ze hun team leiden in het nemen van beslissingen. En je hoort niet alleen de tips en tops; we delen ook de lessons learned. 

Kom op 7 februari 2024 naar de interactieve SaaS Pizza Night over ‘Scaling Smart’. We spreken met Casper Bakker, founder van Picqer en Ben Spaninks, voormalig MD en COO van diverse SaaS bedrijven. 

Casper heeft zijn bedrijf Picqer ingericht volgens deze gedachte. Meer support-aanvragen betekent voor hem geen uitbreiding van de helpdesk, maar het verbeteren van het product. En Ben geeft een presentatie over het effectiever maken van je organisatie op basis van een aantal principes die hij in de bedrijven waarvoor hij actief was heeft toegepast. 

Reserveer snel je plekje. 

 

Programma

17:30 uur – 17:45 – Inloop
17:45 uur – 18:30 – Netwerken & Pizza
18:30 uur – 19:00 – Opening & interview met Casper Bakker, founder van Picqer
19:00 uur – 19:45 – Presentatie Ben Spaninks
19:45 uur – 20:30 – Afsluiting & Borrel

Voor wie?
Dit event is toegankelijk voor SaaS founders, C-level executives bij B2B SaaS bedrijven.  

Ben je investeerder, consultant of vul je een andere rol in binnen of voor SaaS bedrijven en wil je dit event bezoeken? Stuur dan een mailtje naar info@saasbazen.nl.

SaaS Bazen behoudt zich het recht om inschrijvingen die niet binnen de geschetste doelgroep passen te annuleren. 

De locatie wordt gesponsord door onze vrienden van Picqer.

Datum: 7 februari 2024

Locatie:  Picqer – Arnhem
Meander 601, 6825 ME, Arnhem

Tijd: 17:30 – 21:00 uur
Je bent welkom vanaf 17:30 uur. Vanaf 17:45 uur staan er pizza’s en drankjes voor je klaar. Om 18:30 uur starten we het inhoudelijke programma. Rond 20:30 uur sluiten we de avond af.

Kosten: ‘pay-what-you-want’
Je kunt deze avond bezoeken op basis van het ‘pay-what-you-want’ principe. Na afloop geef je zelf aan of je voor deze sessie wilt betalen, en zo ja, welk bedrag. 

Er zijn 50 plaatsen beschikbaar. 

Ook slimmer opschalen?

Schrijf je nu in voor deze kennissessie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.