SaaS Bazen Partner

StoryBrand Nederland: Hoe een duidelijke boodschap jouw bedrijf kan laten groeien.

Creëer een duidelijke boodschap en laat je bedrijf groeien

 

Veel bedrijven maken een cruciale fout in hun marketing: hun boodschap is niet duidelijk, waardoor hun potentiële klanten niet begrijpen wat ze voor hen kunnen doen. En die fout kost letterlijk miljoenen euro’s omzet.

In een wereld waarin we 3.000 marketingberichten per dag ontvangen, is het cruciaal dat bedrijven worden gehoord en gezien. Waarom? Mensen kopen niet de beste producten of diensten, maar degene die ze het snelst kunnen begrijpen. Hoe doe je dat?

Het StoryBrand Framework verandert de manier waarop je over jouw bedrijf praat en waarschijnlijk ook de manier waarop je zakendoet. Elk jaar helpen we met StoryBrand duizenden bedrijven om geen geld meer te verspillen aan marketing en te groeien door hun boodschap te verduidelijken. Dit framework werkt ook voor jou, ongeacht in welke branche je werkzaam bent.

Over StoryBrand Nederland

Daan Schmidt is medeoprichter van StoryBrand Nederland en haalde de StoryBrand methode naar de Benelux en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek StoryBrand (juni 2021). StoryBrand werd direct een nummer 1 beststeller op Managementboek.nl en behoort nog steeds tot de bestverkochte marketingboeken van Nederland.

In de afgelopen jaren heeft het StoryBrand team van professionals honderden bedrijven en organisaties in Nederland en België geholpen om hun boodschap helder te krijgen zodat hun impact en omzet toeneemt.

Meer informatie:

Bij StoryBrand Nederland helpen wij bedrijven om met dit framework te leren werken. Dat doen wij op verschillende manieren:

  •  Onlinetraining
  • 2-daagse StoryBrand Marketing Workshop (open inschrijving)
  • Private Workshop door een van onze facilitators samen met je team

 

Bezoek onze website of neem een kijkje op onze Linkedin pagina.

Wil je met ons kennismaken?

Neem contact met ons op via contact@storybrand.nl of bel 033 200 74 70

Volg ons via de socials of beluister onze podcast.