SaaS Bazen Partner

Webs, HubSpot Consultancy Partner

Unlock your growth potential

Webs, #1 HubSpot Consultancy Partner in EMEA, helpt B2B SaaS bedrijven bij het laten groeien van de pipeline, het verhogen van conversiepercentages en het behalen van omzetdoelstellingen.  

Wij werken met top SaaS-bedrijven in Europa en hebben een unieke kijk op wat er op dit moment in de markt gebeurt.  

Get where you want to go. Faster.

In het bijzonder focust Webs zich op drie pijlers – of anders gezegd: oplossingen voor drie uitdagingen waar veel SaaS-bedrijven tegenaan lopen: datakwaliteit in HubSpot, het managen van ‘recurring revenue’ en account based marketing (ABM) met HubSpot. 

Datakwaliteit: Marketing-, sales- en klantteams die ambitieuze omzetdoelstellingen willen realiseren hebben data nodig om de juiste beslissingen te nemen die het bedrijf helpen om haar ambities waar te maken. Webs zorgt ervoor dat je over de nodige 360 graden klantgegevens beschikt zodat jij aan de juiste knoppen kunt draaien. 

Recurring Revenue: Voor veel SaaS bedrijven is de standaard HubSpot tooling nog niet voldoende om recurring revenue te managen. Zij hebben meer geavanceerd maatwerk nodig. Dat is waar Webs in beeld komt. Wij werken samen met SaaS scale ups om hun HubSpot portal verder te optimaliseren voor het managen en laten groeien van de marketing en sales processen (die zorgen voor recurring revenue). 

Account Based Marketing: Veel SaaS bedrijven verwachten hun account based marketing strategie te starten of uit te breiden aankomend jaar. Maar ondanks de hype, hebben veel bedrijven moeite om ABM te implementeren of te schalen met HubSpot. De experts van Webs zetten bewezen strategieën in om je te helpen met het ontwerpen en implementeren van je eigen account based strategie, met behulp van HubSpot.

HubSpot Centre of Excellence

Wij werken met een team van ruim 45 gecertificeerde HubSpot experts, die veel kennis en kunde hebben opgebouwd in de SaaS markt. Daardoor  kunnen we zowel complexe HubSpot CRM implementaties aan over meerdere Business Units en landen, tot en met relatief eenvoudige en snelle onboardings op willekeurig iedere HubSpot Hub.

Wij kennen het gehele HubSpot Ecosysteem en kunnen je dan ook in iedere groeifase helpen. Wat je ook hebt, hoe ver je ook bent, of waar je ook mee zit. Met zo’n 200+ HubSpot platform implementaties zijn we alles al eens tegengekomen. Van strategisch advies, tactische plannen, operationele ondersteuning en contentproductie en ABX trajecten tot het integreren van complexe systemen als Exact, Unit4, Salesforce, Microsoft Dynamics (en meer) met het Webs HubSpot Integration Platform (WHIP). Wij zijn er om je te helpen.

Ruim 200+ B2B bedrijven als Mollie, Zivver, Hatch, Vecos, Nmbrs en Bluebillywig vertrouwen ons om samen die groei te versnellen. Jij ook? If not now, when.

Case studies

Mollie

Van zelf implementatie naar HubSpot CRM en Sales Hub optimalisatie

$

Bekijk case study

Nmbrs

Hoe Nmbrs groei realiseert met inbound en HubSpot

$

Bekijk case study

Lone Rooftop

Drie keer zoveel SQL’s met nieuwe website op HubSpot CMS

$

Bekijk case study

Heb je een HubSpot vraagstuk? 

Webs helpt je graag verder. Plan een 1:1, dan haakt Webs een HubSpot Consultant, Marketing/Sales Expert, Implementatie Specialist, Trainer enzovoorts, aan, toegespitst op jouw behoefte.