171 – SaaS sales: Pioneer Account Executive en Sales Benchmarks – Bluebird Recruitment

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
171 - SaaS sales: Pioneer Account Executive en Sales Benchmarks - Bluebird Recruitment
Loading
/

Vandaag praat ik met Machiel Kunst en Adriaan ten Bosch van Bluebird. Je denkt misschien; die namen ken ik, en dat klopt. In aflevering 74 waren ze ook al te gast om te praten over het bouwen van een sales team, en vanwege de positieve reacties op dat gesprek én de vele vragen die wij krijgen over het onderwerp sales, en in het bijzonder het aannemen van sales mensen, zijn ze terug. Toen nog onder de naam No Cure No Pay, nu heten ze Bluebird en doen ze recruitment voor SaaS bedrijven, in de functies sales, marketing en CS, in alle levels, en door heel Europa. Toch praten we dit keer niet over hun bedrijf, maar over de typische uitdagingen die je als SaaS baas tegenkomt op gebied van sales. Ze praten over een rol waar ik nog nooit van gehoord had, over veelgemaakte fouten op gebied van sales als de organisatie groeit, en ook leggen ze uit hoe je het als klein SaaS bedrijf voor elkaar kunt krijgen om talent aan te trekken.

Bluebird’s Saas Salary Benchmarks
Contactgegevens Machiel
Website Bluebird

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/