176 – Van maatwerk software naar SaaS exit – Niels Bouwman – Lytho

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
176 - Van maatwerk software naar SaaS exit - Niels Bouwman - Lytho
Loading
/

Als algemeen directeur binnenkomen om vervolgens een maatwerk software product om te bouwen naar een SaaS product, dat vraagt om lef en vertrouwen!

Na enkele iteraties ontstaat het product Lytho waarmee hij o.a. voet krijgt in de VS. Terwijl hij partnerships aan het opzetten is in de VS, blijkt 1 van zijn partners overname kandidaat.

Wanneer Niels in 2021 zijn bedrijf verkoopt, blijft hij als president wel betrokken maar richt hij zich op andere taken binnen en buiten het bedrijf. Momenteel is hij actief als investeerder terwijl hij ook meer tijd neemt om nieuwe frisse ideeën op te doen.

Website Lytho: www.lytho.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nielsbouwman1/

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/